لوازم برقی خانگی از جمله از وسایلی در منزل می‌باشند که نیازمند به نگهداری و استفاده درست می‌باشند؛ این وسایل از حساسیت‌های بالایی برخوردار می‌باشند و عدم رعایت نکات لازم در هنگام استفاده و نگهداری از آن‌ها، سبب بوجود آمدن و مشکل در عیب در آنها می‌شود. همچنین رفع مداوم این مشکلات، درصورتی که می‌توان با رعایت برخی نکات از وقوع آن‌ها جلوگیری کرد، هزینه‌های زیادی را به نبال دارد.

در ادامه به نکاتی می‌پردازیم که به شما در حفظ و نگهداری وسایلاتان و همچنین صرفه جویی در هزینه‌ها کمک می کند.

5 نکته تعمیر و نگهداری از لوازم برقی خانگی برای صرفه جویی در هزینه‌ها

1- تمیز کردن واشر لاستیکی یخچال و فریزر

به طور معمول عمر یخچال ها و فریزره‌ها بیش از 10 است اما ما می‌بینیم که افرادی به دلیل عدم رعایت نگهداری درست از یخچال و فریزرشان مجبور به تعمیر و حتی مجبور به تعویض آن شدند؛ برای افزایش عمر و استفاده از یخچال و فریزر، واشرهای لاستیکی موجود در درب‌های یخچال و فریزر را به طور منظم بررسی کنید.

هر چند وقت یکبار مواد غذایی و باقی مانده‌های روی واشر را با صابون و آب تمیز نمایید و سپس آن را با حوله خشک کنید. این عمل به درب‌ها کمک می کند تا محکم بسته شوند و تمام هوای سرد در داخل یخچال و فریزر برای غذاها حفظ بماند.

2- تمیز کردن مایکروویو

زمانی که یک ماکروو بیش از حد معمولی کار می‌کند نشان دهنده این است که شما باید آن‌ها را بیشتر تمیز کنید. تکه های لیمو و مقداری آب را در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و در داخل مایکروویو بگذارید، سپس از پاکسازی توسط بخار استفاده کنید و اجازه دهید که کم کم گرم شوند. بخار آب سبب می شود پاک کردن مایکروویو آسان تر گردد.

3- حفظ بوی تازگی ماشین ظرفشویی

هنگامی که هیچ شیئی در ماشین ظرفشویی وجود ندارد، هفته ای 1 فنجان سرکه را در داخل آن قرار دهید تا بوی تازگی اش را حفظ کند.

4- تمیز کردن فیلتر تهویه

تمیز کردن فیلتر تهویه هوا بسیار مهم است چرا که عدم انجام این عمل، فیلتر از وظیفه اصلی که دارد دور می‌شود و هوای تمیزی را جریان نمی‌دهد. هر 2 تا 4 هفته (یک ماه) یکبار فیلتر تهویه را برای جریان هوای مطلوب تمیز کنید. اگر یک فیلتر قابل استفاده مجدد دارید، آن را باز کرده و خاک آن را پاک کنید. همچنین، اگر فیلتر شما یکبار مصرف می‌باشد، آن را خارج کرده و با یک فیلتر جدید تعویض کنید.

5- تمیز کردن خرده نان های توستر

بیشتر مردم نمی دانند که توسترها دارای یک سینی برای خورده نان می‌باشند. اگر به این خرده نان‌ها بی توجهی شود می تواند خطر آتش سوزی را در پی داشته باشند. بسته به تعداد دفعات استفاده از توستر، حدودا هفته ای یک بار سینی خرده نان‌ها را خالی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید